اخبار جالب و خواندنی از سراسر وب



ویزای ایران ، اخذ ویزای توریستی ایران

رپورتاژ خبری

ویزای ایران ، اخذ ویزای توریستی ایران

اخذ ویزای ایران را از کجا شروع کنم؟

برای اخد ویزای ایران این منظور شما می‌توانید با عنوان میزبان با مراجعه حضوری به وزارت امور خارجه‌ی جمهوری اسلامی ایران (واقع در جمهوری اسلامی ایران، تهران، میدان امام خمینی (ره) -خیابان امام خمینی (ره) – وزارت امور خارجه) مراجعه کرده و با پر‌کردن فرم‌های مربوطه گردش کار اداری دریافت ویزای ایران را آغاز کنید.

iran ویزای ایران

چگونه از کاغذ‌بازی‌های اداری اخذ ویزای ایران رها شوم؟

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم کار را به «آژانس مسافرتی سفری دیگر» بسپارید. این آژانس افزون بر دریافت مجوز اخذ ویزای ایران از وزارت‌خانه، با بکارگیری امتیازات ارتباطاتی و نفوذ اداری خود در سازمان مدت زمان صدور روادید شما را تا حد توجه‌پذیری کاهش خواهد داد.

آژانس مسافرتی سفری دیگر دعوتنامه‌ای برای شخص دعوت شونده (میهمان) صادر می‌کند که در صورت موافقت بخش روادید وزارت امور خارجه ایران، شماره تایید به آژانس اعلام گردیده و میهمان می‌تواند با مراجعه به کنسولگری ایران و ارائه کد تایید ویزای ایران، به آسانی ویزای توریستی ایران و یا ویزای تجاری ایران خود را دریافت نماید.

مدت زمان ارائه‌ی شماره تایید ویزا (کانفرمیشن نامبر یا رفرنس نامبر) از طرف وزارت امور خارجه، بین ۷ الی ۱۰ روز کاری زمان خواهد برد که در حالت درخواست ویزای فوری ایران این زمان به ۳ الی ۴ روز کاهش می‌یابد.

iran ویزای ایران

 

مدت زمان اعتبار ویزای ایران چند روز است؟

اعتبار ویزای ایران ۳ ماه است که با این نوع ویزا، می‌توان به مدت ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. در شرایطی که مسافرین و میهمانان بخواهند بیشتر از ۳۰ روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

توجه داشته باشید که دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور و یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است. اقامت بیش از مدت تعیین شده، خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است. دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود. محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده (میهمان) مشخص شود.

iran ویزای ایران

 

شرایط دریافت ویزای بلند مدت، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله‌ی‌ ایران چیست؟

مسافران و میهمانانی که خواستار دریافت ویزای بلند مدت ایران هستند، باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • برای دریافت روادید ۳ ماهه ایران > داشتن ۳ ویزای ۱ ماهه ایران
  • برای دریافت روادید ۶ ماهه ایران > داشتن ۲ ویزای ۳ ‌ماهه ایران
  • برای دریافت روادید یکساله ایران > داشتن ۲ ویزای ۶ ماهه ایران

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که با اهداف کاری به ایران سفر می‌کنند امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به آمار سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای گوناگونی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و آمار سفرهای انجام شده در سال پیش از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغیر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت چندباره‌ی ویزا در از مزایای این ویزا است. همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایران (ویزای مولتی ایران) به شرح زیر است:

  • اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
  • تصویر روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
  • تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای ۶ ماه)
  • تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
  • کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته

لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.

iran ویزای ایران

مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی ایران چیست؟

  • مشخصات شخص دعوت کننده ( میزبان (
  • آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل
  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده ( میزبان (
  • شماره ملی شخص دعوت کننده ( میزبان (
  • اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان (
  • آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان(
  • مدارک لازم جهت اخذ روادید تجاری ایران چیست؟
  • نام شرکت دعوت کننده
  • شماره ثبت شرکت دعوت کننده
  • موضوع دعوتنامه
  • آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده
  • آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل
  • اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده
  • اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده
  • اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده
  • اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان(
  • آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان (

iran ویزای ایران

 

ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه

برای دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه، کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق می‌توانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و اتباع کشورهای نام برده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند.

اتباع کشورهای مصر، گرجستان، بولیوی، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه می‌توانند بدون ویزای ایران و فقط با داشتن گذرنامه‌‌ی معتبر، مهر ورود به ایران را دریافت کنند.

تمدید ویزای ایران چگونه انجام می‌شود؟

امور تمدید ویزای ایران توسط آژانس‌های هواپیمایی و بخش روادید انجام نمی‌گیرد. برای این کار باید به اداره “پلیس اتباع خارجی” در شهر خود مراجعه کنید. میهمان با داشتن پاسپورت و به همراه میزبان باید به این اداره مراجعه کرده و برای اخذ مهر تمدید ویزای ایران اقدام نمایند.

نکات مهم: موارد تجاری حتما باید نامه‌ای از طرف شرکت دعوت کننده ارائه بدهند و موارد توریستی عموما شامل تمدید ویزا نمی‌گردند، مگر در شرایط خاص.

iran ویزای ایران

 

نکات مهم در خصوص اخذ ویزای ایران

  • به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • نمایندگی جمهوری اسلامی ایران درصورت ضرورت می تواند متقاضی را برای مصاحبه دعوت کند.
  • تشخیص اعطای روادید با نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران می باشد و درصورت رد درخواست الزامی جهت اعلام نپذیرفتن دلیل و دلائل به متقاضی از سوی نمایندگی است.
  • ارائه مدارک، الزامی جهت صدور روادید ایجاد نمی‌کند و پاسخ به درخواست در زمان مقتضی اعلام می‌گردد.
  • اتباع کلیه کشورهائی که گذرنامه و اجازه اقامت معتبر در کشور محل اقامت دارند، می توانند پس از ارائه مدارک لازم و اخذ روادید به ایران مسافرت کنند.
  • اتباع همه‌ی کشورها که گذرنامه معتبر دارند می توانند برای مسافرت به مناطق اقتصادی آزاد کیش، قشم و چهار بهار روادید ۱۴ روزه را در مبادی ورودی مناطق مذکور بگیرند.
  • اتباع خارجی زیر ۱۸ سال جهت دریافت روادید نیاز به ارائه اجازه نامه‌ی کتبی پدر که به تأیید نوتاری پابلیک (محاضر رسمی محلی) رسیده باشد، دارند.
  • اتباع خارجی پس از ورود به مناطق آزاد در صورتی که قصد مسافرت به سایر نقاط کشور را داشته باشند می‌توانند به نمایندگی وزارت امور خارجه مستقر در همان منطقه مراجعه و طبق مقررات روادید لازم را دریافت نمایند.
  • متقاضیان برای ورود یه سایر مناطق آزاد که فاقد مبادی مستقیم ورودی هوائی، دریایی و یا زمینی هستند باید از طریق یکی از نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور روادید مورد نیاز را دریافت نمایند.
  • ایرانیانی که تَرک تابعیت ننموده‌اند (شناسنامه و گذرنامه ایرانی دارند) و همچنین گذرنامه خارجی دارند و یا مدرک مسافرتی پناهندگی هستند نمی ‌توانند با مدارک گفته شده به ایران مسافرت کنند، این افراد باید گذرنامه جدید دریافت کرده و با گذرنامه ایرانی به کشور مسافرت نمایند.
  • صدور روادید برای اتباع همه‌ی کشورها به جز فلسطین اشغالی رژیم اشغال‌گر براساس مقررات بلامانع است.
  • درصورت رد درخواست روادید به هر دلیل وجه پرداخت شده بازگشت داده نخواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای ایران با ما تماس بگیرید.

۸۰ ۱۰ ۸۵ ۸۸۰۲۱

منبع: ویزای ایران



نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)